TEL AVIV- destinatia pe care am ales-o pentru trecerea in noul an

Categories Andreea Perju, Travel
Panorama Tel Aviv

Cand spun Tel Aviv, spun implinirea unei alte dorinte implinite. Acum multi, multi ani, sa tot fie vreo 14, mi-am dorit sa ajung in acest oras. De fapt, sincera sa fiu, eram ferm convinsa ca voi ajunge in cel mai scurt timp dar, cum viata este plina de surprize, nu s-a mai concretizat. Anii au trecut si am avut sansa sa vad multe alte destinatii iar pe aceasta o „ingropasem” undeva si nu imi venea in cap nicicum.

In toamna, cand am inceput sa creionam vacanta de iarna, un prieten apropiat a zis ” Hai in Israel, la Tel Aviv.” si-atunci, m-a strafulgerat iar dorinta ingropata cu ani in urma. N-a fost greu sa fim de acord toti din grup pentru ca niciunul nu vizitasem Israelul. Am cumparat biletele, am ales un apartament pe faleza si am inceput sa ne interesam de tot ce inseamna intrarea in tara. Recunosc ca am inceput sa ma interesez mai mult decat plecarea in oricare alta tara.La control ne-au pus multe intrebari „Cine ti-a facut bagajul? A mai intrat cineva in casa dupa ce ai facut bagajul? Cu ce ai venit la aeroport?V-ati oprit pe drum? „etc. Vrute si nevrute. Am raspuns cu rabdare, va recomand si voua sa faceti la fel daca alegeti aceasta destinatie de vacanta, si am mers mai departe.

Primul moment in care am calcat pe pamant israelian, mi-a dat fiori in tot corpul.Bucuria din suflet, exact bucuria copilului . Las o poza sa vedeti exact. Cand am intrat in Tel Aviv , mi-am adus aminte de Australia. Frumos tare orasul asta chiar daca e ciudat. Ciudat pentru ca vezi altceva. Limba e fascinanta dar nu intelegi un bob iar mancarea e dumnezeiasca. Am ales sa stam toti intr-un apartament pe faleza gasit pe https://www.booking.com .

Fericire. Implinirea unui alt vis.
ADA
Apus de soare.

Ne-am plimbat mult si vrem sa ne mai intoarcem. Promit sa va scriu si despre experienta Ierusalim. Dar acum las multe poze. M-am minunat in fiecare zi de apusuri si de cum pica lumina printre noi iar daca e adevarat ca aici a trait fiul lui Dumnezeu, inteleg de ce a ales pentru El acest loc. Pentru ca totul e dumnezeiesc si iti taie rasuflarea.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *