Last Updated:

ȚESTOASELE NINJA – fascinația copilăriei noastre prezentată și copiilor noștri

Categories Andreea Perju, Recomandările mele

     Când eram mică, Universul meu a fost creat de Țestoasele Ninja, Cartea Cărților, Captain Planet.Visam să am ocazia să întâlnesc unul dintre personajele acestea și iată că se adeverește visul.

În perioada 1-3 iunie, la  ParkLake Shopping Center  ,copiii mici si mari sunt așteptați să le cunoască pe tinerele Țestoase Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael vin în premieră în România și vor petrece trei zile amuzante alături de clienții centrului comercial. În plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative și o zonă foto specială completează distracția.

Așa că, în cel mai frumos mall din București surprizele se vor ține lanț timp de 3 zile.În intervalul orar 14:00 – 20:00, în ParkLake, copiii și părinții acestora sunt așteptați să se distreze la atelierele creative, dar și în zonele special amenajate pentru ei cu ocazia venirii Țestoaselor Ninja.
Astfel, participanții vor putea interacționa cu îndrăgitele personaje și vor putea pătrunde în universul acestora prin intermediul zonei Xbox și a zonei foto amenajate pentru ei, dar și prin participarea la activitățile tematice.
La atelierele creative, cei mici vor putea realiza, folosind diverse materiale, propria mască, astfel încât să se asemene Țestoaselor Ninja. În plus, vor învăța cum să realizeze o replică în miniatură a personajelor preferate folosind tehnica origami, vor decora baloane verzi în tematica evenimentului, cu ajutorul hârtiei creponate, și vor picta țestoase din lut pe care le vor lua acasă. Iar pentru copiii curajoși, care vor să fie asemeni personajelor preferate, se găsesc surprize destule la colțul de face painting.
De asemenea, zilnic în intervalul orar 16:00 – 17:00, tinerele Țestoase Ninja vor defila în ParkLake, oferind un spectacol unic și o paradă pe măsura renumelui lor pentru publicul centrului comercial.

Distracția continuă la  KIDDO PLAY ACADEMY

Copiii care vor să continue distracția si după joaca alături de Țestoasele Ninja, vor avea parte de încă o surpriză: tot pe 1 Iunie, cel de-al doilea spațiu KIDDO PLAY ACADEMY  își deschide porțile pentru copiii din PARK LAKE. Situat la etajul 1 al centrului comercial, acesta este un loc de joacă cu un concept unic și inovator denumit EDUTAINMENT (educational entertainment). Creat special pentru cei mici, noul spațiu se întinde pe o suprafață de aproximativ 1200 mp și are ca tematică natura, urmărind să dezvolte abilitățile, talentele și cunoașterea copiilor prin joacă și experiențe noi.

La început de iunie, copilăria este celebrată la ParkLake cu voie bună, activități distractive și, cel mai important, cu personaje de poveste care au scris istorie pentru multe generații de copii. Vino și tu să te bucuri alături de Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael – Țestoasele Ninja!
Pentru mai multe informați despre programul și surprizele pregătite de ParkLake Shopping Center, accesați site-ul lor  parklake.ro

 ÎMPREUNĂ CU FETIȚLE, VIN SĂ CUNOAȘTEM ȚESTOASELE ȘI SĂ NE ÎNTÂLNIM CU VOI. LĂSAȚI DEOPARTE TREBURILE ȘI MĂCAR DE 1 IUNIE SĂ NE BUCURĂM DE COPILĂRIE. NE VEDEM LA PARKLAKE, CEL MAI PRIETENOS MALL DIN BUCUREȘTI.     
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *