Last Updated:

Cum am reușit să-mi estompez ridurile fără medicina estetică.

Categories Andreea Perju, Recomandările mele

Hello, hello ! În această categorie  voi scrie articole doar despre ceea ce folosesc frecvent și despre alegerile mele. Mi-a luat ceva timp să aleg care să fie primul subiect dar știu sigur că cel cu care voi începe este important atât pentru mine cât și pentru voi.
Aleg cu atenție când vine vorba de îngrijire. Nu sunt o împătimită a makeup-ului și a cremelor, poate că asta mi se trage de la faptul că n-am văzut-o pe mama niciodată machiată și stând cu orele în fața oglinzii, și am fost norocoasă că am un ten curat, fără probleme. În toamnă însă am simțit că e momentul să încep o documentare amănunțită despre ce înseamnă îngrijirea reală a tenului așa că am ales să merg la mai multe evenimente de lansare a diferitelor branduri de frumusețe. Nu vreau să pară că împărtășesc un mare secret dar  cei de la  Silhouette România  aduc cele mai inovatoare aparate și branduri, investind mereu în imagine și tehnică. Și am ajuns la lansarea aparatului SKINFAKTOR de la DERMIA SOLUTION , LINK LANSARE DERMIA ÎN ROMÂNIA , unde cei care detin brandul, familia La Fontaine, a venit personal să facă prezentarea.
Au o poveste de dragoste minunatã, deh, femeia din mine fascinatã de povesti de dragoste.  El a dezvoltat aceasta gamã – brand de dragul soției care, la 62 de ani, arăta de 45. Am zis “wow” pentru că nu mi-a venit să cred, așa că, în primă fază am început să folosesc kit-ul lor de îngrijire pentru 7 zile format din Cleansing Gel, Skin Corrector, Hyaluron Complex Plus, Cell balance light cream, ca mai apoi, să merg în salon și să fac o cură de 5 sedințe de Dermia Solution.

     Kit-ul special creat pentru 7 zile.

 

Fiind actriță și iubind naturalețea, am început să am riduri de expresie pe care îmi doresc să le las, nu să le umplu cu cine stie ce substanțe care, încetul cu încetul, îmi vor fura expresivitatea. Dar am înteles că dacă îmi ajut tenul cu tratamente care sunt aproape de cele medicale dar nu au nici un efect nociv, nu fac altceva decat să previn și să îmi păstrez tenul dat de Dumnezeu, curat ș  tânăr o perioadă cât mai lungă de timp. Dupa 5 ședințe, cele trei riduri de expresie ( cel dintre sprâncene, și cele formate de zâmbet,  râd mult așa că ridurile sunt la ele acasă 🙂 ), s-au atenuat mai mult decât am sperat eu.
Multe mă întrebați ce creme folosesc, cum fac să arate tenul așa, care sunt mituri și care sunt realitate iar eu nu vă răspund până nu încerc pe pielea mea. Cel mai bun cobai și cel mai real feedback îl pot avea după ce eu sunt cobaiul.🤗.

Azi va voi scrie ce se întamplă într-o ședință de DERMIA SOLUTION- SKINFAKTOR pentru că eu am ales acest tratament și cu el merg mai departe.

Primul pas : Demachierea.Se incepe cu o purifiere blândă cu Cleansing Gel ,acesta fiind  primul pas in inceperea oricărui tratament cosmetic.

Pasul doi : Aplicarea unei creme- peeling pe față și decolteu, timp de 5 – 10 minute ( depinde dacă ești la prima ședință sau nu, intensitatea tratamentului crescând împreună cu numărul de ședințe ). Senzația de pișcături este suportabilă.

Pasul trei : Micropeeling-ul pe bază de acizi se face cu un aparat special care curață celulele moarte și pielea in profunzime. Acesta poate înroși pielea dar, în câteva ore ea iși revine, să nu vă panicați.

Pasul patru : stimularea XL este wow, aici ajungem la limita dintre tratamentul cosmetic și cel medical deoarece, cu ajutorul unui aparat special se crează microcanale prin care se introduce, ulterior, acidul hialuronic. Dupa stimularea XL, imediat mi s-a introdus acidul hialuronic prin microcanalele create iar efectul s-a  văzut imediat.La această etapă se hotăraște pe care dintre variante se merge pentru că ei au 3 tipuri de tratament : cu acid hialuronic, potrivit pentru vârsta mea și pentru un ten de tipul tenului meu ( acesta variantă este pentru prevenirea îmbătrânirii premature a tenului, dă un boost tenului, ajutându-l să devină iar luminos ),complex de lifting ( acesta este potrivit pentru tenul care deja începe să fie îmbătrânit și are nevoie de o stimulare mai profundă) și cel de purifiere ( acest tip este recomandat celor care au probleme cu tenul, el fiind ales in functie de problemele tenului ).
Revenim la varianta aleasa de mine.In zonele sensibile, cum ar fi cele din jurul ochilor, simtiti niste pișcături și zona se poate înroși fără ca această roșeață să persiste mult. In maxim 5 ore pielea își revine. Am aflat și eu de la cea care mi-a facut tratamentul ca o picătură de acid hialuronic, atrage trei picături de apă, acesta fiind numit “magnet” pentru apă. Noroc cu articolul că mi-a amintit cât de important este să beau apă. Hidratarea e benefică dar nu prea țin cont de acest aspect, sa nu va luati dupa mine cand vine vorba de hidratare. Beti apă!!!

Pasul cinci : Stimularea XS  se face punctat, pe fiecare rid în parte, doare puțin dar, daca rezistati la epilat, asta o sa vi se pară floare la ureche.:) Acest aparat are in capăt ( capetele sunt de unica folosinta, nu se refolosesc), 6 microace si , punctat, crează microcanale direct pe rid, umplandu-l apoi cu acid hialuronic .

Eye Contour

Pasul șase : masca gel, care este special concepută să calmeze iritațiile și să confere tenului un răsfăț de 20-25 minute. La fiecare ședință am reușit să adorm, așa că răsfățul din mijlocul zilei m-a ajutat să îmi încarc și bateriile.
Acest tratament în 6 pași, prin complexitatea lui, oferă rezultate vizibile imediat iar eu sunt foarte încântată de acest aspect. Vreau să amân momentul cu injectat diverse cât mai mult timp iar alternativa oferită de cei de la Silhouette România mi se pare mai mult decât potrivită.
Sedința unui astfel de tratament are preț unic, necontând varianta aleasă împreună cu specialistul, 650 lei. Știu că te vei gândi că e mult dar, fă un exercițiu de imaginație și calcul, vezi câți bani cheltui pe nimic concret. Am mai spus, suntem generația care aleargă de dimineață până seara ca să realizeze lucruri și, uneori, uităm să ne prețuim. Am învățat că, investind în mine , măcar din când în când, îmi cresc stima de sine și merg mai departe cu bucurie și încredere. Și da, acest tratament îmi dă o energie foarte bună și îi mulțumesc celui care l-a inventat pentru că ridurile mele s-au estompat. Voi continua cu el și voi folosi produsele lor și acasă pentru că tot kitul este gândit cu atenție, efectul fiecărei creme fiind diferit dar garantat.
La ultima ședință am descoperit că au adus creme special create pentru soare,Final Care Sun  și Element Protector, care protejează pielea de radiațiile solare, atât de periculoase pentru piele. Nu am apucat sa le folosesc pe acestea dar le-am achiziționat cu toată încrederea pentru că sunt sigură  că voi avea rezultate și protecție.

      Cremele special create pentru vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *