Cum reușesc să dau 1000% când sunt cu fetițele

Categories Andreea Perju, My Work
Să ne deconectăm de la stimuli și să ne reconectăm cu noi, o alegere înțeleaptă.

Într-o zi de duminică, când fetițele erau plecate la bunici, am decis să îmi iau o zi doar pentru mine. O zi în care am acceptat invitația celor de la Rene Furterer (https://www.facebook.com/pg/ReneFurtererRomania/posts/ )  și m-am dus la programul “Retreat de o zi” organizat de fetele de la JuiceIt ( https://www.juiceit.ro/) Știu că am început cu multe detalii dar urmează partea frumoasă.

Un mic dejun delicos, plin de vitamine.

La 9 dimineața ne-am întâlnit și am mâncat un mic dejun absolut delicios si sănătos . Nici nu realizăm cum ne pierdem printre tone de treburi, cum mergem robotizați pe străzi crezând că asta ne face mai puternici, cum ne deconectăm de la noi și arătăm ca niște zombi până într-o zi când, brusc, ne lovește un sentiment de nefericire, de derutare, de sufocare, moment în care ne “întâlnim” cu depresia aia cruntă pe care, mai întâi, o negăm după care realizăm că nu prea știm ce să facem cu ea.
Am zis și mă repet, am acceptat la mine că nu sunt un om care poate să funcționeze la foc continuu. În primăvara aceasta m-am luptat cu deconectarea de la sine, cu oboseala cruntă și cu epuizarea. Am tras aer în piept și mi-am dat seama că e necesar să fac lucruri pentru mine. Iar această zi de retreat m-a încărcat pentru următoarea perioadă.

Cartea care ma astepta pe salteluta de lucru
Cartea care m-a așteptat pe salteluță.
Hatha Yoga

Am făcut Hatha Yoga cu Alexandra Simiean timp de două ore. Am realizat că nu-mi mai atinsesem talpile picioarelor de o lungă perioadă de timp decât fugitiv, la duș, pentru că dependența de manichiură – pedichiură, m-a îndepărtat de acest gest. Știu că poate suna dubios dar încercați acasă să faceți acest exercițiu câteva minute și să vedeți cum vă simțiti.

Roxana și Ana în acțiune.
Masa de prânz.

Apoi am avut parte de cooking class cu Roxana și Ana, două fete care îmi sunt foarte dragi, care fac totul cu atenție și pasiune iar după două retreat-uri cu ele ( unul la Atra de 3 zile și cel din București de o zi ), m-au convins să fac un program de detox personalizat fără să slăbesc un gram, doar să curăț interiorul.😉
Iar după un prânz delicios luat în compania unor femei minunate, a urmat momentul de mindfulness cu Simona Chesaraicu, psiholog de 25 de ani care a simțit, la un moment dat, că vrea să ducă totul la un alt nivel. Deconectarea de la stimulii din jur este incredibilă dar am adormit. Efectiv am simțit că nu-mi mai pot ține ochii deschiși și, timp de 10 minute, am dormit. Simona mi-a explicat cu blândețe că e normal, în primele sesiuni de meditație, somnul apare firesc pentru că ni se relaxează corpul și, fiind atât de obosiți, adormim. Apoi am făcut două exerciții de reconectare, de analizare a propriului corp, de privit cu căldură la propriile reacții. Când s-a terminat ziua asta, mimica feței mele era alta. Și știu că așa e. De multe ori spunem ceva verbal dar non-verbalul arată altceva și nu prea putem păcăli. Încercați programele de retreat, fie ele de o zi sau de 3 zile, veți descoperi lucruri noi despre voi și s-ar putea ca lucrurile pe care le considerați blocaje în viața voastră, să le vedeți cu alți ochi și dintr-o altă perspectivă.

Să pot da în relația cu fetițele cât mai mult, am nevoie să îmi acord și mie timp.Și am făcut asta într-o duminică când ele erau la bunici.

Cât despre produsele Rene Furterer , vă las mai jos câteva informații. Am fost anul trecut la lansarea lor în România iar acum s-a ivit ocazia să colaborăm un pic.

Ritualul de îngrijire René Furterer are la bază 3 pași


ÎNGRIJIRE PRE-ȘAMPONARE: Secretul René Furterer pentru un par sănătos – Complexe 5 – începe ritualul prin stimularea scalpului cu Complexe 5 concentrat din plante, produsul emblematic al brandului. Acest fluid concentrat stimulant din plante, un elixir bogat în uleiuri esențiale, activează microcirculația de la nivelul scalpului și intensifică acțiunea altor produse de îngrijire. Aplicarea concentratului Complexe 5 este pasul esențial în cele mai multe ritualuri și reprezintă o oportunitate pentru un masaj relaxant al scalpului
EXPERIENȚA ȘAMPONĂRII: Ingredientele active din fiecare șampon sunt alese cu grijă, astfel încât să corespundă nevoilor scalpului. Șamponul potrivit nevoii tale îți conferă o stare de bine și confort în timp ce parfumează delicat părul.
ÎNGRIJIRE INTENSĂ: René Furterer crează produse de îngrijire intensă, care acționează în profunzimea scalpului și în interiorul fibrei capilare. Acest pas este esențial pentru a avea un păr sănătos. Aceste produse de îngrijire îți vor dezvalui frumusețea naturală a părului zi după zi.
Brandul René Furterer este compus din două categorii de ritualuri – ritualul de îngrijire intensă și ritualul de frumusețe.
Îngrijire pre-șamponare
Complexe 5 – concentrat din uleiuri esențiale ce stimulează microcirculația de la nivelul scalpului, curăță în profunzime. 53% uleiuri esențiale de portocală și lavandă
Astera Fresh – fluid calmant cu efect de prospețime pentru scalpul iritat. Concentrat din uleiuri esențiale reci

Îngrijire specifică
Triphasic – ritual împotriva căderii părului. Cele două seruri – Triphasic și RF 80 acționează împotriva căderii progresive sau reacționale.
Absolute Kératine – ritual de regenerare pentru părul deteriorat și fragil
Karité Hydra – ritualul de hidratare pentru părul uscat

Ritual de frumusețe
Lumicia – ritual dedicat părului tern. Conferă luminozitate părului fără a-l îngreuna.
Volumea – ritual de îngrijire pentru părul fin și lipsit de volum.
Naturia – ritual extra-delicat pentru uz frecvent. Gama poate fi folosită de întreaga familie începând cu vârsta de 3 ani. Gama Naturia are în componență șamponul uscat pe bază de uleiuri esențiale de mentă, chimen și busuioc curăță delicat părul.

René Furterer, un inovator în domeniul îngrijirii părului: “Părul frumos crește pe un scalp sănătos, precum o plantă într-un sol fertil.”
Produsele René Furterer sunt disponibile în farmacii.
https://www.facebook.com/ReneFurtererRomania/

2 thoughts on “Cum reușesc să dau 1000% când sunt cu fetițele

  1. Super articol…l-am citit de doua ori. Esti norocoasa ca traiesti in Bucuresti si ca poti participa la astfel de evenimente. Dar noi, noi cele care traim intr-un orasel de provincie ce sa facem sa ne simtim bine? Eu am ales sa ma plimb vara cu bicicleta iar toamna iarna si promavara sa merg la sala.In rest mai gradinaresc, mai citesc o carte, mai vad un film…avem nevoie de relaxare si de zile pentru noi asta e clar!

    1. Scumpa mea, locuitul în București nu e atât de roz precum pare…Oamenii sunt deconectați de la ei din cauza stimulilor externi constanți, solicitanți și, uneori, epuizanți. Bucură-te că respiri aer curat, că ai timp să citești o carte și să-ți îngrijești floricelele. Eu tânjesc după așa ceva. Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *