Last Updated:

Cum aleg hainele pentru fetițele mele ?

Categories Andreea Perju, Fashion & Beauty

Hello, hello. Un nou subiect important de abordat pe blog, cum aleg îmbrăcămintea pentru fetițe? Recunosc că de cînd le am pe ele, toate prioritățile mele s-au schimbat și nu știu cum dar mereu ajung tot la raioanele dedicate copiilor, în special fetițelor. Când era Mara mică, cumpăram colecții întregi pe care nici nu a apucat să le îmbrace. Nu mai spun că dadeam bani mulți pe anumite articole vestimentare iar apoi mă rugam la Dumnezeu să nu le păteze.:) Ce să-i faci, vârsta și dorința ca ea să arate cât mai special. Asta până când am ajuns la concluzia că are nevoie de hăinuțe comode, din bumbac, la prețuri accesibile cu care să poată zburda în voie. Copiii nu pun preț pe branduri, ei pun preț pe confort. Și am început căutările, branduri de calitate la preturi accesibile. Mai e ceva, nu-mi place să le îmbrac cu hăinuțe pe care le regăsesc la jumătate din copiii de la școală grădi, etc.

Așa că un brand care mi-a atras atenția a fost OVS pe care l-am descoperit în ITALIA. Mai târziu am aflat că îl găsesc la nivel mondial dar nu și în România. A trecut timpul și, cum cred în puterea atracției, am fost invitată la deschiderea primului magazin OVS KIDS din România, mai exact în Ploiești Shopping City . Deschiderea a fost pe gustul piticilor, au avut parte de candy bar și un loc special amenajat unde să își personalizeze un tricou exact după pofta imaginației lor. Tricourile le-au primit cadou, iar la final, ne-am pozat împreună fiecare rămânând cu o poză de lipit pe frigider, amintire. M-am distrat cu piticii și aștept cu nerăbdare deschiderile unor noi magazine în toată țara

 

  

 

 

 

 

 

 

Bineînțeles că m-am întors acasă cu o pungă maaaare cu haine. Motivele sunt mai mult decât evidente, prețuri accesibile, hainuțele sunt cool și din materiale naturale iar magazinul, deocamdată, nu îl găsim decât în Ploiești. A fost o mare bucurie când am revenit  : ”Mamiiiii, nu mai are nimeni tricouri ca ale noastre.”, ”Mamii, azi m-a admirat toată lumea.”, ”Mamiiii, îți mulțumim pentru cadouri.”, ”Mami, ești adorabilă de frumoasă și de bună”, au ele vorba asta  care mă face să țopăi de bucurie ”adorabilă de frumoasă”.Hmmmm, cum reușesc copiii fără prea mare efort, doar cu bucurie și sinceritate, să îmi topească sufletul.

             

 

 

 

 

 

        Fiind Paștele, m-am gândit că vă ajută un articol și o idee pentru Iepuraș. Iar dacă vă îngrijorează drumul, e cam același timp pe care îl petreceți prin oraș stând în cozi la ore de vârf , să ajungeți dintr-un mall în celălalt. Decât să stați pe pod la Băneasa, mai bine trageți o fugă până la Ploiești , e și fun, atât pentru copii, cât și pentru voi, și vă întoarceți și cu haine cool. Las mai jos și o parte din modelele care mi-au plăcut, poate vă inspiră ( mai multe pentru băieței deoarece mi-au ”reproșat” mămicile că am postat doar colecția pentru fetițe ).

            Vă pup cu strânsătură și vă doresc sărbători fericite!!!

 

               

Pantaloni fete – 69,90 lei
Fustă – 59,90 lei
Cămașă băieți – 59,90 lei
Tricou băieți – 39,90 lei
Tricou băieți – 39,90 lei
Jachetă de ploaie băieți – 139,90 lei
Jachetă băieți – 89,90 lei
Jachetă băieți – 139,90 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *