Last Updated:

Cum ajungi sa ai, din nou, un chip luminos?

Categories Andreea Perju, Fashion & Beauty

     Zilele trecute am fost la un eveniment minunat , organizat de L’ Occitane, intr-un cadru de vis in incinta hotelului Intercontinental.Va marturisesc ca de foarte mult timp, n-am mai participat la un eveniment atat de bine pus la punct. Ajungand acolo,am descoperit cel mai nou produs L’Occitane, un ser care se numeste  IMMORTELLE RESET si care are un efect fantastic asupra fetei noastre. Eu l-am introdus in rutina de seara si deja ma bucur de efectele lui, nu ma mai trezesc cu fata uscata iar cearcanele s-au atenuat vizibil.

       In cadrul prezentarii am aflat ca procesul de regenerare a pielii cuprinde 3 etape :

– ETAPA DE SEARA – care are loc intre orele 9pm – 11pm. In acest interval este indicat sa aplicam cremele si serul pentru ca pielea este mai receptiva la tratamente deoarece functia barierei epidermice este mai scazuta iar productia de melatonina creste.

– ETAPA DE NOAPTE -care are loc intre orele 11pm-6am.In perioada somnului, celulele noi le inlocuiesc pe cele vechi iar straturile pielii sunt reinnoite, plus ca in acest interval ADN- ul se „repara” cel mai bine, de aceea este foarte important sa avem un minim de 7 ore de somn in fiecare noapte.

-ETAPA DE ZI – are loc incepand cu ora 6 am. Pe perioada zilei, din pacate, fata noastra este expusa la cele mai multe agresiuni externe ( soare, vant, praf, etc ).

Formula inovatoare a concentratului va ajuta pielea să se recupereze pe timpul nopţii, astfel că dimineața tenul va arăta mai tânăr, mai odihnit, mai neted, ca și cum ar fi resetat! Potrivit pentru orice ritual de îngrijire a feţei, orice tip de piele, orice vârstă şi poate fi folosit în orice anotimp!

Textura uimitoare a acestui nou produs constă într-o combinație de micro sfere de ulei esenţial de imortele într-un gel translucid care se topește într-un mod desăvârşit la contactul cu pielea. În plus, concentratul Reset mai conține extract de Gatuline, un activ natural cu un efect asemănător botox-ului, ce are o acţiune rapidă de netezire, și extract de maghiran, ce declanșează mecanismele de recuperare ale pielii pe timp de noapte.

Aplicat noapte după noapte, concentratul RESET oferă rezultate vizibile chiar de la prima utilizare, cu efecte demonstrate clinic prin 7 metode de testare, pe toate vârstele și toate tipurile de piele, pe plan internațional.

După o singură noapte* pielea este activată, cu aspect mai odihnit, mai proaspăt și mai luminos.

După 7 nopţi** pielea are o strălucire sănătoasă, arată mai odihnită, cu riduri și linii fine mai puțin vizibile.

După 28 nopţi*** pielea arată mai tânără, transformată & revitalizată, complet hidratată & fermă.

Se aplică zilnic pe pielea proaspăt curăţată, folosind buricele degetelor, din centrul feţei spre exterior. Pentru rezultate maxime, L’OCCITANE propune un ritual de noapte în trei paşi pentru o piele care radiază de sănătate: împrospătare – cu loțiunile și produsele de pregătire; refacere – cu NOUL concentrat RESET; completare – cu crema preferată de îngrijire. Produsele  L’Occitane le aveti la un click distanta, comandandu-le de pe site-ul lor sau , intr-o mica plimbare, va puteti bucura de experienta din magazinele lor.

Marturisesc ca m-am indragostit iremediabil de acest ser.

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *